^Κορυφή Σελίδας

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
foto5

Καλώς ήρθατε στις σελίδες του 2ου Γυμνασίου Ζεφυρίου.

Είναι γεγονός ότι η χρήση του διαδικτύου υποστηρίζει και εξυπηρετεί πολλούς τομείς της καθημερινής ζωής. Αν δούμε το διαδίκτυο "ως μέσο ενημέρωσης, προβολής και δημοσίευσης πληροφοριών", τότε μία από τις πιο χαρακτηριστικές εφαρμογές του στη σχολική ζωή είναι η κατασκευή και δημοσίευση, ιστοσελίδων από τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές ενός σχολείου.

Η σχολική κοινότητα εμπλέκεται σε μια δημιουργική δραστηριότητα μέσα από την οποία καλλιεργούνται ποικίλες δεξιότητες όπως η εξοικείωση με τις ΤΠΕ στην πράξη, η επικοινωνία με άλλους, η εργασία σε ομάδες και επιδιώκεται ένα σύνολο από στόχους όπως η ενημέρωση των γονέων, η προβολή εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων των μαθητών και του σχολείου, η δημοσίευση εκπαιδευτικού υλικού, οι συνεργασίες με άλλα σχολεία και η συμμετοχή σε διαγωνισμούς.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας το σχολείο μας δημιούργησε στο διαδίκτυο την εκπαιδευτική πύλη του 2ου Γυμνασίου Ζεφυρίου. Χρησιμοποιήστε το  μενού αριστερά για να περιηγηθείτε στις σελίδες μας και να γνωρίσετε καλύτερα την σχολική μας μονάδα.

Υποστηρίξτε την προσπάθειά μας και χρησιμοποιείστε την φόρμα σύνδεσης/εγγραφής για να γίνετε μέλη της εκπαιδευτικής μας πύλης.

Οι καθηγητές, μαθητές, γονείς και κηδεμόνες του 2ου Γυμνασίου Ζεφυρίου μετά την εγγραφή σας μπορείτε να αναρτάτε άρθρα και προτάσεις πλοήγησης με στόχο την αμφίδρομη επικοινωνία της σχολικής μας κοινότητας.

Καλή πλοήγηση...

 

 

Συμμετέχουν έργα μαθητών του Γυμνασίου μας

 

 

Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ  ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ CMS ΚΑΙ 

ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

 

 

 

RizVN Login