^Κορυφή Σελίδας

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
foto5

Ενημερωτικό Σημείωμα

Συνάδελφοι γονείς

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αποφάσισε να σας ενημερώσει εγγράφως, για τις φήμες που ακούγονται και διασπείρονται για το κλείσιμο του 2ου Γυμνασίου, θεωρώντας υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε υπεύθυνα για το θέμα αυτό και να καθησυχάσουμε τους φόβους σας.

Όσα ακούγονται είναι φήμες, το 2ο Γυμνάσιο Ζεφυρίου λειτουργεί και θα συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία του χωρίς καμία αλλαγή.

Επίσης θέλουμε να σας ενημερώσουμε ό ο Σύλλογος Γονέων, προκειμένου να συνεχίσει τις δράσεις του για την ενίσχυση της σχολικής λειτουργίας και τις εκδηλώσεις που γίνονται για τους μαθητές, (εκδρομές, τελετή αποφοίτησης μαθητών, γιορτή με το κλείσιμο της χρονιάς κλπ) οργανώνει Λαχειοφόρο αγορά για τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του ταμείου του.

Το δώρο που κληρώνεται είναι ένα ταξίδι στην Πιερία για δύο άτομα (δύο διανυκτερεύσεις) με ανοικτή ημερομηνία. Τιμή λαχνού 2,5?.

Καλούμε όλους τους γονείς να ενισχύσουν την προσπάθεια μας και τη λειτουργία του Συλλόγου.

Λαχνοί διατίθεονται από τα μέλη του Συλλόγου καθώς και οι μαθητές μπορούν να τους προμηθευτούν στο σχολείο από μαθητές της Γ' τάξης.

Ευχαριστούμε για τη βοήθειά σας και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

RizVN Login