^Κορυφή Σελίδας

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
foto5

Η Sony προετοιμάζεται για το PSP Phone;

Πρόσφατα στην ιστοσελίδα της Wall Street Journal, η Sony δήλωσε ξεκάθαρα πως έχει υπό ανάπτυξη «ένα smartphone με δυνατότητα να κατεβάζει (σσ. download) και να παίζει τίτλους του PlayStation» ενώ παράλληλα θα συνοδευτεί και από μια «multimedia συσκευή» στην αγορά.

Η εμφάνιση του smartphone δεν έχει ακόμα τοποθετηθεί χρονικά, ούτε και η επίσημη ονομασία του (πχ. το φημολογούμενο εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια «PSP Phone»), όμως αυτό που κατέστη σαφές είναι η εκκίνηση της προσπάθειας της Sony να καταφέρει να εδραιώσει μια συνολική υπηρεσία στα πρότυπα της Apple, μέσω του Sony Online Service που θα διατεθεί στο κοινό των ΗΠΑ αργότερα μέσα στον μήνα και θα προσφέρει εφάμιλλο υλικό, όπως το iTunes Store (ταινίες, μουσική, σειρές).

Όσο για τα παιχνίδια που θα απευθύνονται (αρχικά ίσως) στο «smartphone», αυτά ως επί το πλείστον θα είναι τίτλοι του PlayStation 1 (ή PSX όπως το έλεγαν παλιά ή PSOne, όπως επικράτησε μετά το 2001). Τέλος, ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι η συσκευή θα είναι κάτι «μεταξύ ενός netbook, ενός e-reader και ενός PSP». Α, ρε Apple τι έχεις κάνει στις εταιρείες, αρκετοί κατακρίνουν εδώ και χρόνια το iPhone, επίσης φλογώδεις αντιδράσεις υπάρχουν για το iPad, εντούτοις έχεις επηρεάσει την παγκόσμια βιομηχανία με τις εταιρείες να έχουν όλες παρουσιάσει παρόμοιας χρηστικότητας κινητά τηλέφωνα, ενώ τώρα σχεδόν όλες σπεύδουν να προσφέρουν το δικό τους «Pad», φυσικά ανάμεσα σε αυτές και η μεγάλη Sony. Ίδωμεν?

 

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: www.zougla.gr

RizVN Login