^Κορυφή Σελίδας

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
foto5

Θριαμβευτική η διάθεση του iPad ? πρώτα video από games

Όσο και αν διάφορες «Κασσάνδρες» προλόγιζαν μια χλιαρή υποδοχή για το iPad της Apple, εν τέλει το καταναλωτικό κοινό είχε τον τελευταίο λόγο: όχι απλώς το τίμησαν δεόντως, αλλά τα νούμερα ξεπέρασαν ακόμα και εκείνα του λανσαρίσματος του πρώτου iPhone στις 270.000 κομμάτια.

Την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του iPad στις ΗΠΑ (3η Απριλίου), πωλήθηκαν 300.000 συσκευές και, μέσα σε μερικές ώρες, οι νέοι χρήστες κατάφεραν και άλλα δύο εκπληκτικά νούμερα: περισσότερες από 1.000.000 εφαρμογές (apps) «κατέβασαν» από το iTunes αλλά και περισσότερα από 250.000 ηλεκτρονικά βιβλία.

Ο ίδιος ο mr. Apple, κατά κόσμον Steve Jobs, δήλωσε: «οι χρήστες iPad, κατά μέσο όρο, κατέβασαν περί τις 3 εφαρμογές και σχεδόν 1 βιβλίο ανά άτομο, μέσα σε μόλις λίγες ώρες από τη στιγμή που άνοιξαν το κουτί και έβγαλαν από μέσα τη συσκευή». Αρκετά καλά θα λέγαμε για εκκίνηση μιας τόσο διαφορετικής σε σχέση με τις υπόλοιπες συσκευής. Βέβαια, είναι ακόμα αρχή για ολοκληρωμένα συμπεράσματα (όπως αναφέρεται, υπάρχουν μερικά σημεία σχετικώς προβληματικά, π.χ. προβλήματα στη λήψη Wi-Fi?«παιδικές ασθένειες» μιας νεογεννηθείσας συσκευής, γνωστά σε όλους τους «παλιούς» της τεχνολογίας και που φυσικά ξεπερνιούνται με την πάροδο σύντομου χρονικού διαστήματος).

 

Προς το παρόν, ας απολαύσουμε κάποια video από μερικά παιχνίδια για το iPad, όπως το Nova (9,99 δολάρια, παιχνίδι βολών 1ου προσώπου), το Mirror?s Edge (12,99 δολάρια, εξαιρετικά ατμοσφαιρικό platform), το Real Racing HD (9,99 δολάρια, όπως καταλαβαίνετε από τον τίτλο, είναι τίτλος αγώνων αυτοκινήτων) και τέλος, το γνωστό και μη-εξαιρετέο Scrabble (9,99 δολάρια), όπου πολύ έξυπνα συνεργάζεται με iPhone (έως 4) στα οποία προβάλλονται τα γράμματα του κάθε παίκτη! Καλή θέαση (και προσοχή στα σάλια σας, ιδιαίτερα αν έχετε λάπτοπ!).

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: www.zougla.gr

RizVN Login