^Κορυφή Σελίδας

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
foto5

Έρχεται ο νέος Windows Live Messenger

Από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, ο Στιβ Μπάλμερ, διευθύνων σύμβουλος της Microsoft Corp., αποκάλυψε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη νέα γενιά του Windows Live Messenger. Ο νέος Messenger αποτελεί το πρώτο δείγμα γραφής της επερχόμενης νέας σουίτας υπηρεσιών επικοινωνίας και ανταλλαγής περιεχομένου Windows Live που πρόκειται να αποκαλυφθεί σύντομα. Σύμφωνα με την εταιρεία, περισσότεροι από 320 εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το Windows Live Messenger κάθε μήνα, αποστέλλοντας 10 δισεκατομμύρια μηνύματα καθημερινά.

«Καθώς η χρήση του Διαδικτύου εξακολουθεί να σημειώνει ραγδαία ανοδική πορεία, οι χρήστες του ? όπου κι αν βρίσκονται ? μοιράζονται περισσότερο περιεχόμενο μέσω ποικίλων κοινωνικών δικτύων και sites ανταλλαγής φωτογραφιών και βίντεο, γεγονός που καθιστά ακόμα πιο δύσκολη για τον καθένα τη διατήρηση επαφής με το δίκτυό του», δήλωσε Ο κ. Κωνσταντίνος Λουκάς, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Ελλάς. «Με το νέο Messenger εστιάσαμε στην παροχή εργαλείων που σας βοηθούν να οργανώσετε καλύτερα τις επαφές σας και να παρακολουθείτε τα social updates που έχουν οι αγαπημένοι σας φίλοι στο διαδίκτυο».

Ο Messenger θα συγκεντρώνει ενημερώσεις (updates) από κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook, το MySpace και το LinkedIn, επιτρέποντας σε φίλους να μοιράζονται, να σχολιάζουν και να στέλνουν μηνύματα μέσω αυτών των δικτύων, μέσα από το Messenger. Ο Messenger αντλεί επίσης ενημερώσεις από άλλα websites που χρησιμοποιούν όσοι ανήκουν στη λίστα φίλων του χρήστη επιτρέποντας τους να συνδέονται με το Messenger.

Ο Messenger αυτή τη στιγμή διατίθεται σε περισσότερες από 76 αγορές και 48 γλώσσες σε όλο τον κόσμο. Η σημερινή ανακοίνωση αποτελεί την αφετηρία μίας σειράς νέων υπηρεσιών που θα καταστούν διαθέσιμες σε πελάτες μέσω PC, διαδικτύου και κινητών τηλεφώνων.

Τα νέα χαρακτηριστικά που ανακοινώθηκαν σήμερα συμπεριλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • Βίντεο-συνομιλία (video chat) υψηλής ανάλυσης (high definition)
  • Ενσωμάτωση αποτελεσμάτων αναζητήσεων μέσω του Bing
  • Messenger Connect: Επιτρέπει σε οποιοδήποτε website να ενσωματώσει το Messenger, ώστε να μπορείτε να συνομιλείτε και να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους φίλους που έχετε στο Messenger
  • Οι Σημαντικότερες Στιγμές των Φίλων
  • Ενιαία λίστα επαφών
  • Συγχρονισμένα status updates

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: Καθημερινή

RizVN Login