^Κορυφή Σελίδας

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
foto5

Latest

Το Νέο Λύκειο και όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν γονείς και μαθητές

Δυο σημαντικές ενημερωτικές ημερίδες για το Νέο Λύκειο και τις αλλαγές που δρομολογούνται, διοργάνωσαν, από κοινού με το ΚΕΣΥΠ Δ/Βάθμιας Εκπ/σης Δυτικής Αττικής, σε Άνω Λιόσια και Ζεφύρι, οι αντίστοιχες Ενώσεις Συλλόγων Γονέων. Οι εκδηλώσεις έγιναν με την συμμετοχή γονέων και μαθητών της Γ΄ Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου και η ενημέρωση περιλάμβανε, εκτός από τις εφαρμοζόμενες αλλαγές, τα προγράμματα σπουδών και τις νέες διαδικασίες πρόσβασης των μαθητών στη τριτοβάθμια εκπαίδευση, σύμφωνα με το νέο Νόμο του υπουργείου Παιδείας.

Περισσότερα...

Ενημερωτικό Σημείωμα

Η πανδημία από το νέο ιό της γρίπης Α(Η1Ν1)ν παρουσιάζεται, το τελευταίο διάστημα, σχεδόν στο σύνολο των χωρών της ανθρωπότητητας. Με τον όρο "Πανδημία Γρίπης" χαρακτηρίζεται μια επιδημία με παγκόσμια εξάπλωση που προκαλείται από ένα νέο ιό γρίπης και προσβάλλει ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού που δεν έχει ανοσία στον ιό.

Περισσότερα...

Ενημερωτικό Σημείωμα

Συνάδελφοι γονείς

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αποφάσισε να σας ενημερώσει εγγράφως, για τις φήμες που ακούγονται και διασπείρονται για το κλείσιμο του 2ου Γυμνασίου, θεωρώντας υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε υπεύθυνα για το θέμα αυτό και να καθησυχάσουμε τους φόβους σας.

Περισσότερα...

RizVN Login